Evaluatie's clienten

Evaluatie van een cursist:

Mijn ervaring met de cursus JE KUNT LEVEN HELEN. Nu mijn kinderen hun eigen weg gaan komen mijn pijnlijke herinneringen van vroeger regelmatig terug. 

Op een dag kwam in een negatieve spiraal terecht en wist niet meer hoe ik hieruit moest komen. 

Zelfs mijn werk en vrijwilligers werk kwamen op een laag pitje te staan door mijn trauma s. 

Ik was zelfs bang mijn baan te verliezen. Ik kwam door een advertentie contact met Bert en Ina. 

Via Ina en Bert kreeg ik een familieopstelling, die me de eerste pijn en angst weghaalde. 

Nu de angst wat er nu speelde was weggehaald kwam er te sprake, dat ik nog vele pijnlijke herinneringen uit me jeugd niet verwerkt had. 

Ina stelde me een cursus Je leven helen voor. En zo ben de cursus Je kunt leven helen gaan volgen bij Ina thuis. 

Tijdens de cursus kwamen vele pijnlijke herinneringen naar voren. 

Ina heeft mij geleerd om via positieve affirmaties en een andere denkwijze mijn angst een andere richting te sturen. Het boek Je leven helen is een goede ondersteuning geweest om het stap voor stap te lezen te leren en te helen. Ik weet nu dat pijnlijke situaties bij het leven horen en je ze ook mag voelen. 

Maar vooral dat je het ook mag loslaten. Mijn vervelende denkwijze (hersenspinsels) zijn nu maar voor korte duur. 

Dankzij de cursus Je leven helen ben ik het leven veel positiever gaan zien en ervaren. 

Nogmaals dank je wel Ina voor deze hulp. 

lieve groet Silvia

Evaluatie van een cursist:

Mijn denken is veranderd…..
Ik accepteer………..mijn verleden en het nu.
Ik berust……………..
Ik hou van mezelf………
Ik accepteer mezelf zoals ik ben….
Ik ben goed………….
Ik mag er zijn……..
Ik heb vertrouwen in mezelf……………. 

12 weken geleden wist ik niet dat ik dit mocht vinden of mocht denken over mezelf, nu weet ik wel beter en dat komt omdat ik met vakantie ben gegaan. 

Mijn nieuwe Leven is n.l. begonnen als een vakantietrip die aanvankelijk 12 weken zou gaan duren maar ik heb hem voor de rest van mijn leven bijgeboekt ! ik geniet en leer elke dag met volle teugen en vooral met Liefde en dat zal zeker zo blijven. 

Het is fijn om te mogen ontdekken wat een prachtig mens ik ben. Het is fijn om te mogen ervaren dat mijn nieuwe denken mij helpt , daar waar ik voorheen neerslachtig werd van slecht nieuws berichten of als het tegen zat, kan ik nog steeds een traantje laten of boos worden… maar ik weet nu dat ik zuinig met mijn kind om wil gaan en haar zal beschermen zoveel als ik kan. dus mijn verdriet en/of ongenoegen mag er zijn , maar dat geef ik een plekje en laat het dan los….. 

Het is fijn om te merken dat ik niet meer mee doe aan negatief denken of praten c.q. oordelen over anderen. ik laat het nu voor wat het is. Ik merk dat ik opener naar de wereld/mensen kijk , en dat ik liefde voel echte liefde voor wat ik zie en meemaak. ik was laatst in een bos en daar stond een prachtige grote oude boom met een hele grote stam en mooie dikke takken , ik leunde ertegen aan en kreeg echt een verliefd gevoel….dat was zo mooi en zo fijn…..! Als ik nu affirmeer dan voel ik die boom en dat gevoel wat ik toen kreeg…..zoveel kracht ! Dank je wel boom. 

In de afgelopen weken heb ik veel verwerkt, ben erg moe geweest…..veel gehuild….veel opgeruimd, had zeker niet verwacht dat er zoveel onverwerkt verdriet zat en dat het helpt om dat onder ogen te zien en te aanvaarden dat het er is .ook is het fijn om te ervaren dat vergeven helpt en je daardoor sterker wordt en je verlicht voelt. er is ook wel een moment geweest dat ik dacht: helpt dit echt wel ? wil ik wel zo diep graven ? wil ik al dit verdriet weer beleven ? waar is dit goed voor ? twijfels…… maar het werd mij echt duidelijk toen ik besefte dat ik mijn kind in mij geen verdriet wil doen en geen pijn wil laten lijden en ik dat ook oprecht geloof. 

Ina, heel erg bedankt dat je mij dit heb doen beseffen ! want toen kwam er echt een ommekeer. Ik ben gaan beseffen dat ik de goede weg ben ingeslagen. elke keer kon ik niet wachten tot het weer Dinsdag werd…..kijken wat ik nu weer mocht leren over mezelf! 

De affirmaties zijn bij mij gaan horen net zoals eten en drinken, en elke dag begin ik met een rustmoment/bosmeditatie . het is bij mijn leven gaan horen en dat is goed en fijn. Ik blijf deze weg volgen en zal net zo mooi gaan stralen als Louise en Ina en nog miljoenen andere. 

mensen. bedankt Louise voor het delen van je Leven.
Ina bedankt dat jij het aan mij hebt doorgegeven. 

En Paula jij ook bedankt dat ik zo’n mooi cadeau van je kreeg. 

Patricia dank je wel voor het boek. 

Liefs van mij Paula.