Bert van oosterhout

Bert van Oosterhout, geboren in Haarlem op 14 juli 1956

Ik ben sinds 2002 bewust bezig met mijn innerlijke ONT-WIKKELING en heb cursussen gevolgd als intuïtief coach (IMC) en familie- en systeemopsteller (bij Els Thissen). Op 1 februari 2013 ben ik na 40 jaar  bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt te hebben met pensioen gegaan en richt ik mij geheel op waar mijn hart mij brengt.

individuele coaching

Na een lange omzwerving in het leven ben ik in 2002 bewust bezig gegaan met mijn spirituele ONT-WIKKELING. Daarbij kreeg ik hulp van alles en iedereen om mij heen. Er is een innerlijk weten in mij wakker geworden waarmee ik helder en liefdevol naar het proces van het leven mag kijken. Tijdens mijn coaching ben ik behulpzaam bij het proces wat de ander (coachie) doormaakt en ben daar zonder oordeel en helder bij aanwezig. Hierbij heb ik het volste vertrouwen dat een ieder zijn eigen passende en aanvaardbare antwoord vindt. Ik maak gebruik van oa  familie- en systeemopstellingen zowel in een groep als individueel. Bij familieproblemen stel ik mij op als een troublesshooter die iedereen als betrokkene op een respectvolle wijze de kans geeft haar of zijn plek weer in te nemen binnen het systeem “Familie”. Daarbij is wederzijds respect en geweldloos communiceren mijn gereedschap om te komen tot een voor iedereen aanvaardbare oplossing. Mijn innerlijk weten is dat er geen schuld is en dat een ieder handelt vanuit liefde, hoe dit er ook uit mogen zien. Voor uitleg en mijn bezigheden met familie- en systeemopstellingen kijk even op de bladzijde FAMILIEOPSTELLINGEN en/of agenda.

In 2008 heb ik de coach opleiding bij het IMC gevolgd en sinds die tijd coach ik met veel plezier mensen die op mijn pad komen.

Bij mijn coaching zijn  helderheid en eerlijkheid een basis voor elk gesprek. Ik laat mij volledig leiden door mijn intuïtie zodat er geen vaste vormen vooraf te benoemen zijn.

Ik vertrouw er volledig op dat wij alles uit liefde doen en vertrouw er dan ook op dat de caochie zijn eigen antwoord gaat vinden.

Er zal altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden waarin regels van het traject worden afgesproken zodat er voor beide van tevoren een duidelijk beeld is over mogelijkheden en verwachtingen.

Vervolgens start het coachtraject waarin elke keer naar behoefte en mogelijke voorbeelden waar de coachie tegen aan loopt besproken worden.

Duur en frequentie van de afspraken hangen zeer af van de behoefte en noodzaak van de coachie.